Фискални каси

Поглед:
14.900 МКД +18% ДДВ 14.900 МКД +18% ДДВ

Фискална каса Expert SX

14.900 МКД +18% ДДВ

Лесна мобилна каса погодна за користење во комерција, домашна испорака, на пазар како и во дуќани со ограничен простор. Користење на bluetooth технологијата ги прави погодни за поврзување на Вашиот smart phone или таблет.

Додади во кошничка
13.900 МКД +18% ДДВ 13.900 МКД +18% ДДВ

Фискална каса Perfect S

13.900 МКД +18% ДДВ

Перфект С е компактна каса која што е добар избор и има: иновативен дизајн, компактна големина, удобни тастери, динамично визуелизирање на големината на цифрите и голема брзина на печатење. Погодна за продавници, аптеки, бутици.

Додади во кошничка
12.200 МКД +18% ДДВ 12.200 МКД +18% ДДВ

Фискална каса Давид S

12.200 МКД +18% ДДВ

Лесна мобилна каса погодна за користење во комерција, домашна испорака, на пазар како и во дуќани со ограничен простор. Користење на bluetooth технологијата ги прави погодни за поврзување на Вашиот smart phone или таблет.

Додади во кошничка
11.500 МКД +18% ДДВ 11.500 МКД +18% ДДВ

Фискална каса Давид М

11.500 МКД +18% ДДВ

Компактен, комфорен за работа, брз и погоден за објекти со средна и висока оптеретеност

Додади во кошничка