Фискална каса Perfect S

13.900 МКД +18% ДДВ

Перфект С е компактна каса која што е добар избор и има: иновативен дизајн, компактна големина, удобни тастери, динамично визуелизирање на големината на цифрите и голема брзина на печатење. Погодна за продавници, аптеки, бутици.

Кол: Купи

КАРАКТЕРИСТИКИ


Ф. меморија                    1095 записа

Часовник                          минимум 1500 часа без напојување

Кориснички дисплеј   LCD графички со позадинско светло, 132х64 px

Клиентски дисплеј      LCD графички со позадинско светло, 132х64 px

Тастатура                         32 копчиња

Принтер                            линиски-термален, 12 peда во секунда

Термална хартија         57 mm ширина, 40 mm дијаметар (max)

Напојување                     AC 100-240V-50/60Hz 1.0A, DC 7.5V-3.3A

Батерија                           Li-Ion 7.4V I 2600 mAh

Димензии                       107x218x50 mm, 420grФУНКЦИОНАЛНОСТ


Оддели                              40, од кои 9 се со копче за директен пристап

Артикли                            30 000 со програмабилно име и количина на лагер

Даночни стапки             8

Оператори                        20, со лозинка до 6 симбола

Плаќања                            во готово, со картичка и 3 дополнителни програмабилни

Режим на работа           - Фискален принтер;

                                              - автономно;


Можеби ќе ви се допадне