Фискална каса Давид М

11.500 МКД +18% ДДВ

Компактен, комфорен за работа, брз и погоден за објекти со средна и висока оптеретеност

Кол: Купи

КАРАКТЕРИСТИКИ


Ф. меморија                       1095 записа

Часовник                             минимум 1500 часа без напојување

Кориснички дисплеј       двореден LCD, 16 симбола во ред, 8 мм височина

Клиентски дисплеј          еднореден LCD, 16 симбола во ред, 8 мм височина

Тастатура                            34 копчиња Cherry

Принтер                               Easy Load Line Thermal

                                                 SEIKO/APS

                                                 60 mm/s, 32 симбола во peд

Термална хартија            57 мм ширина, 48 мм дијаметар

Напојување                        AC 100-240V-50/60Hz 1.0A, DC 7.5V-3.3A 24.BVA

Батерија                              Ni-Mh 6V I 2000 mAh

Димензии                           235x210x85 mm; 0.735 kgФУНКЦИОНАЛНОСТ


Оддели                                  40, од кои 9 се со копче за директен пристап

Артикли                                10 000 со програмабилно име и количина на лагер

Даночни стапки                8

Оператори                           20, со лозинка до 6 симбола

Клиенти                                1 000 со програмабилни податоци

Плаќања                                во готово, со картичка и 3 дополнителни програмабилни

Режим на работа               - Фискален принтер;

                                                  - автономно;

Можеби ќе ви се допадне