Фискални принтери

Поглед:
17.600 МКД +18% ДДВ 17.600 МКД +18% ДДВ

Фискален принтер ДАВИД ФП

17.600 МКД +18% ДДВ

Фискален принтер ДАВИД ФП e исклучително брз фискален печатач. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење.

Додади во кошничка
18.500 МКД +18% ДДВ 18.500 МКД +18% ДДВ

Фискален принтер FX1300

18.500 МКД +18% ДДВ

FX 1300 е принтер од висока класа со исклучително брзо печатење. Доаѓа со автоматски секач на хартија и механизам за лесно менување на хартија. Подесен е за сите видови продавници, бензински пумпи, ресторани, супермаркети и слично.

Додади во кошничка
14.100 МКД +18% ДДВ 14.100 МКД +18% ДДВ

Фискален принтер FX1200

14.100 МКД +18% ДДВ

Овој фискален апарат е компактен принтер со голема брзина на печатење. Песедува автоматски секач на хартија и механизам за лесно менување на хартија. Подесен е за сите видови продавници, ресторани, супермаркети.

Додади во кошничка