Вработување

Име и презиме :

E-пошта :

Телефон :

Наслов :

Коментар :

Внесете го вашето CV :

Вработи се

Сакате да станете дел од Давид Компјутери тимот? Ние ви нудиме можност да аплицирате и да одберете работна позиција за која имате соодветни квалификации и способности.

Се што треба да направите е да ги внесете вашите контакт информации и вашето CV,а ние ќе ве контактираме во најбрзо можно време.