За нас

Историја


ДАВИД Компјутери е реномирана компанија со традиција која е формирана во 1997 година. Се наоѓа на булевар „Јане Сандански“ бр.72 во Скопје. Се занимава со изработка и продажба на софтвер, фискални каси и фискални принтери, продажба на хардверски компоненти а притоа нуди и целосна поддршка и одржување на истите. За тоа е задолжен стручен и добро обучен кадар кој ви стои на располагање како во Скопје така и низ целата држава. Од своето основање па се до денес, ДАВИД Компјутери континуирано работи на подобрување и проширување на продажниот асортиман на производите кои ги нуди и секако постојано усовршување на услугата кон своите купувачи и партнери, бидејќи задоволните купувачи се нашиот највисок приоритет.

Нашата мисија


Наша цел е да бидеме препознатлив фактор на пазарот, нудејќи голем асортиман на производи од најдобрите производители, воедно понудувајќи и пристапни производи за секој корисник, ставајќи посебен акцент на квалитетот на производот. Сметаме дека со постојана, комплетна и трпелива работа, како и целосно отворена соработка, ќе успееме да бидеме препознаени од страна на ИТ компаниите во регионот.

Листа на услуги


Фискални каси со GPRS


Тука ќе ги најдете најновите фискални каси и фискални принтери со вграден GPRS, SIM Card, SD Card, Krypto Module, како мобилни каси и поврзување преку безжична (bluetooth) врска. За сите фискални каси е обезбеден сервис низ големиот број на сервисни центри низ Република Македонија, како и гаранција за секој нов купен фискален апарат – фискални каси и фискални принтери.

Софтверски решенија


Имаме голем број на софтверски решенија, за материјално работење и финансиско книговодство, пресметка на плати, работа со хотели, центри за услуги (спа центри, козметички салони, и друго), ресторантско работење, евидентирање на телефонски разговори и друго. Исто така изработуваме софтвер за ваши потреби, а нудиме и можности за подршка на истите. Софтверот е поддржан од ПИКСЕЛ Системи, која е партнер компанија на ДАВИД Компјутери.

Локација

Дирекција

Ул.Матеја Матевски бр.4/1-ДП 3, Скопје

тел/факс: +389 2 2450-372

моб: 078/414-736 и 078-414-731

е-пошта: servis@david.com.mk

Сервисни центри

Адреса: бул.1-ви Мај 152
тел: 078/414-721
email: bitola@david.com.mk
Адреса: Зелен Пазар лок.72
тел: 078/353-337
email: tetovo@david.com.mk
Адреса: Кеј на Револуцијата 29
тел: 078/414-730
email: kocani@david.com.mk
Адреса: Мице Козар 5
тел: 078/414-713
email: prilep@david.com.mk
Адреса: 1 ва Македонска ударна бригада бр.38А
тел: 078/414-740
email: struga@david.com.mk
Адреса:Маршал Тито 34
тел: 070/335-531
enail: strumica@david.com.mk
Адреса: Кочо Зози бр.5
тел: 070/251-578
email: gostivar@david.com.mk
Адреса: ул.Никола Минчев бр.1
тел: 076/422-208
email: kavadarci@david.com.mk
Адреса Ул.Христијан Карпош бр.45 лок.2
тел: 078/353-275
email: stip@david.com.mk
Адреса: ул.11 Октомври 1/1
тел: 078/414-751
email: david@david.com.mk

Драјвери и инсталации

Превземи ги инсталациитеОВДЕ

Сертификати

Среќни Клиенти