Ресторанско работење

Ресторанско работење

Комплетно решение за Вашиот ресторан, кафе бар, млечен ресторан, кафич, ноќен клуб … Софтверот за ресторанско работење е продукт кои постои на пазарот повеќе од една деценија и за изминатиов период постојано се развива и надоградувап, притоа следејќи ги најновите трендови како во технички така и во дел ресторанското работење. Со последната верзија на софтверот се нуди и Touch Screen верзија кој овозможува брза и едноставна продажба.

 • – Можност за работа на неограничен број на корисници со динамичко одредување на правата и обврските за секого
 • – Можност за работа со неограничен број на магацини, фирми, ценовници, артикли, единечни мери и оператори
 • – Можност за мрежно работење и управување преку интернет
 • – Работа со нормативи – рецептури
 • – Печатење на нарачките на екрани и на надворешни принтери
 • – Можност за маркирање на неколку ПОС принтери и завршување на сметката на еден принтер
 • – Удобно и лесно пребарување на артикал по шифра или име
 • – Можност за работа на монитори осетливи на допир и визуелен преглед на масите и артиклите за нарачка
 • – Голем број извештаи (лагер листа, извештај по сметки, извештај по оператори, извештај по коминтенти и други)
 • – Запис на податоците во надворешни фајлови
 • – Лесно префрлање на сметки меѓу оператори со задолжителна верификација од страна на надредените
 • – Можност за креирање и печатење на приемни листови (приемници) и ЕТ (евиденција во трговијата) обрасци