Фискална каса Expert SX

14.900 МКД +18% ДДВ

Лесна мобилна каса погодна за користење во комерција, домашна испорака, на пазар како и во дуќани со ограничен простор. Користење на bluetooth технологијата ги прави погодни за поврзување на Вашиот smart phone или таблет.

Кол: Купи

КАРАКТЕРИСТИКИ


Ф. меморија                      1095 записа

Часовник                            минимум 1500 часа без напојување

Кориснички дисплеј      еднореден LCD графички со позадинско светло, 132х64 px

Клиентски дисплеј         еднореден LCD графички со позадинско светло, 132х48 px

Тастатура                            29 копчиња

Принтер                              Easy Load Line Thermal SE/KO/APS 12 peда во секунда

Термална хартија           57 mm ширина, 40 mm дијаметар (max)

Напојување                       AC 100-240V-50/60Hz 1.0A, DC 7.5V-3.3A

Батерија                             Ni-MH 7.4V I 2600 mAh

Димензии                          109x225x70 mm, 0.568kgФУНКЦИОНАЛНОСТ


Оддели                                  50, од кои 4 се со копче за директен пристап

Артикли                                3500 со програмабилно име и количина на лагер

Даночни стапки                 8

Оператори                            20, со лозинка до 6 симбола

Плаќања                                во готово, со картичка и 3 дополнителни програмабилни

Режим на работа               - Фискален принтер;

                                                  - Онлајн (надворешна база на податоци);

                                                  -  автономно;

Опција                                    bluetooth (со доплата)

Можеби ќе ви се допадне