Фискален принтер FX1200

14.100 МКД +18% ДДВ

Овој фискален апарат е компактен принтер со голема брзина на печатење. Песедува автоматски секач на хартија и механизам за лесно менување на хартија. Подесен е за сите видови продавници, ресторани, супермаркети.

Кол: Купи

КАРАКТЕРИСТИКИ


Ф. меморија                     1095 записа

Тастатура                          три управувачки копчиња,

                                              светлосен индикатор

Принтер                             Seiko CAPD347A (203 dpi)

                                               200 mm/s, 36 симбола во peд

                                               автоматски секач на харија

Термална хартија           57 mm ширина, 72 mm дијаметар (max)

Напојување                       AC 100-240V-50/60Hz 1.7A, DC 24V-2.71A

Димензии                          105x180x85 mmФУНКЦИОНАЛНОСТ


Оддели                                50 + 8

Даночни стапки              8

Артикли                              30 000

Плаќања                              во готово, со картичка и 3 дополнителни програмабилни


Можеби ќе ви се допадне