Фискален принтер ДАВИД ФП

17.600 МКД +18% ДДВ

Фискален принтер ДАВИД ФП e исклучително брз фискален печатач. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење.

Кол: Купи

КАРАКТЕРИСТИКИ


Ф. меморија                     1095 записа

Часовник                           минимум 1500 часа без напојување

Тастатура                           едно управувачко копче, 

                                               светлосен индикатор

Принтер                              Easy Load Line Thermal (203 dpi)

                                               260 mm/s, 48 симбола во peд

                                               автоматски секач на харија

Термална хартија           80 mm ширина, 80 mm дијаметар (max)

Напојување                       AC 100-240V-50/60Hz 1.6A, DC 24V-2.5A 

Димензии                         146x190x135 mm; 1.310 kgФУНКЦИОНАЛНОСТ


Оддели                                40

Даночни стапки               8

Артикли                               1 000 со програмабилни податоци

Плаќања                               во готово, со картичка и 3 дополнителни програмабилни


Можеби ќе ви се допадне