Фискален принтер FX1300

18.500 МКД +18% ДДВ

FX 1300 е принтер од висока класа со исклучително брзо печатење. Доаѓа со автоматски секач на хартија и механизам за лесно менување на хартија. Подесен е за сите видови продавници, бензински пумпи, ресторани, супермаркети и слично.

Кол: Купи

КАРАКТЕРИСТИКИ

Ф. меморија                     1095 записа

Тастатура                          три управувачки копчиња,

                                              светлосен индикатор

Принтер                             Seiko CAPD347A (203 dpi)

                                               200 mm/s, 48 симбола во peд

                                               автоматски секач на харија

Термална хартија           80 mm ширина, 80 mm дијаметар (max)

Напојување                       AC 100-240V-50/60Hz 1.7A, DC 24V-2.71A 

Димензии                          138x165x132 mm


ФУНКЦИОНАЛНОСТ


Оддели                                50 + 8

Даночни стапки               8

Артикли                              30 000 

Плаќања                              во готово, со картичка и 3 дополнителни програмабилни


Можеби ќе ви се допадне